Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

♣ Crash Test : Garnier - BB Cream Miracle Skin Perfector ♣Σε αυτό το ποστ , θα σας μιλήσω για τις BB Cream από την Garnier.
Η πρώτη  ( η οποία είναι και η πρώτη που βγήκε ) , απευθύνεται πιο πολύ σε ξηρές επιδερμίδες , το πολύ μέχρι κανονικές , κατά την γνώμη μου . Ισχυρίζεται ότι :
  1.  Καλύπτει 
  2. Φωτίζει 
  3. Ενυδατώνει 
  4. Προστατεύει από τις ακτίνες UV 
  5. Δίνει ομοιόμορφη όψη 
Από την προσωπική μου εμπειρία , δίνει μέτρια προς μηδαμινή κάλυψη , δίνει μία ελαφριά λάμψη στο πρόσωπο , από ενυδάτωση είναι το μόνο που κάνει σε ικανοποιητικό βαθμό ( σε  προβληματικό βαθμό για μία μικτή/λιπαρή επιδερμίδα) , και σίγουρα δεν δίνει ομοιόμορφη όψη . Για μία λιπαρή/μικτή επιδερμίδα όπως η δικιά μου , σίγουρα χρειάζεται πούδρα, ειδάλλως το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά δυσάρεστο , και πιστέψτε με, δεν είμαι καθόλου υπερβολική . Έχει ένα άρωμα οινοπνεύματος , το οποίο όμως δεν με ενοχλούσε , Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις : Light & Medium και η τιμή της είναι στα 10 ευρώ.

Και περνάω στην πιο καινούργια BB κρέμα που έβγαλε , που πραγματικά αξίζει . Παρόλο που την έχω 3 μέρες , την έχω εφαρμόσει στο πρόσωπό μου , και ήταν πραγματικά μεγάλη έκλπηξη . Αφήνει ματ αποτέλεσμα , σε σημείο που δεν χρειαζόταν να βάλω καν πουδρα ( !!! ) . Προσωπικά , η συγκεκριμένη μου κάλυψε κάποιες μικροατέλειες που έχω στο πρόσωπό μου , και η λιπαρότητα έκανε να εμφανιστεί για περίπου 4 με 5 ώρες . Ισχυρίζεται ότι :

  1. Δίνει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί ( + ) 
  2. Μειώνει πόρους και ατέλειες ( + ) 
  3. Δίνει ομοιόμορφη κάλυψη και λάμψη ( λάμψη δεν δίνει τόσο , αλλά ομοιόμορφη κάλυψη σίγουρα ναι , για τα δικά μου δεδομένα ! ! !) 
  4. Ενυδατώνει ( ναι , αλλά όχι σε σημείο να γυαλίζεις ) 
  5. Προστατεύει από τις ακτίνες UV - SPF 20 . 
Βγαίνει και αυτή σε 2 αποχρώσεις, Light & Medium ( εγώ έχω την Light) , και η τιμή της είναι στα 10 ευρώ .


Πραγματικά αν έπρεπε να διαλέξετε μία μεταξύ των 2, ΣΙΓΟΥΡΑ  θα σας πρότεινα να αγοράσετε την δεύτερη !!! Θα μείνετε πολύ ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, όπως και εγώ ;)


Αυτά από εμένα ...


 Καλές γιορτές να έχετε , και μέχρι το επόμενο ποστ, φιλιά πολλά !!! :) :) :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου