Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

TOMMY-G Eyeshadows

  Γεια σας κορίτσια !!! Σήμερα το blogpost αφορά τις σκιές της εταιρείας TOMMY-G , σκιές που κατά την άποψή μου είναι υποτιμημένες , δεν ξέρω γιατί , ίσως λόγω τιμής , ωστόσο αξίζει να έχουν έστω μια δεύτερη ευκαιρία ..  Θα αρχίσω με την πρώτη σκιά :





Λοιπόν... Η απόχρωση της συγκεκριμένης σκιάς είναι ή : Lunare All Over no. 1004 . Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία, είναι στυλ μωσαϊκού , με μικρές κηλίδες από γαλάζιο και ροζ-κουφετί . Για εμένα που έχω καφε μάτια , δίνει ένα πάρα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα , μιας και έχουν εξαιρετική απόδοση με μόνο ένα πέρασμα , και χωρίς την ανάγκη ενός primer. Είναι αρκετά ιριδίζουσα η συγκεκριμένη , πιο πολύ για βραδυνές εμφανίσεις. 

Συνεχίζω με την επόμενη απόχρωση : 

Η συγκεκριμένη σκιά είναι από τα πιο ωραία χρώματα για το καλοκαίρι . Η απόχρωσή της είναι η : Eyeshadow Cobble Stones no. C05 . Όπως μπορείτε να δείτε είναι και αυτή σε στυλ μωσαϊκού, με χρώματα του μπλε-τιρκουάζ και του κίτρινου , τα οποία όμως όταν αναμειχθούν , δίνουν ένα πολύ ωραίο πρασινοπό χρώμα . Την συγκεκριμένη προτιμώ να την φοράω το πρωί, καθώς δίνει ένα πολύ ζωντανό και χαρούμενο αποτέλεσμα !!

Επόμενη σκιά είναι αυτή  ,με ένα πολύ ωραίο έντονο πράσινο . Η απόχρωσή της είναι : Lunare All Over no.1008 .  Έχει πάρα πολύ έντονο χρώμα , πολλή καλή απόδοση , και θεωρώ πως ταιριάζει γάντι σε ανοιχτες επιδερμίδες . Δίνει ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό αποτελεσμα, βέβαια  πιο βραδινό αλλά αξίζει να φορεθεί και το πρωι . Είναι και αυτό ένα πιο καλοκαιρινό - ανοιξιάτικο χρώμα. Και αυτό είναι σε στυλ μωσαϊκού , με τις κηλίδες σε ένα πολύ ωραίο σμαραγδί χρώμα, που δίνει απίστευτη λάμψη!! 




  Τελευταία απόχρωση είναια αυτή εδώ , πάλι σε μορφή μωσαϊκού :Ρ Η απόχρωσή της είναι η εξης : Lunare All Over no.1021 .  Το συγκεκριμένο το θεωρώ ένα άκρως φθινοπωρινό χρώμα, καθώς περιέχει ως βασικό χρώμα το λαδί , και έχει μικρές κηλίδες σε χρώατα του τιρκουάζ και του πορτοκαλί . Δίνει ένα χάλκινο-καφετί  αποτέλεσμα , που μπορεί να υποστηριχθεί και πρωι και βράδυ . Όπως ισχύει και για τις προηγούμενες σκιές, έχει και αυτό πάρα πολύ καλή απόδοση , χωρίς να χρρειάζεται κάποιο primer :) 



Έτσι γράφουν πάνω στο χέρι μου ( το ξέρω πως δεν φαίνονται καλά , αλλά δεν έχω καλή ανάλυση από το κινητό :/ ) . Από πάνω προς τα κάτω : Eyeshadow Lunare All Over no.1004, Eyeshadow cobble stones No C05 , Eyeshadow Lunare All Over No1008 & Eyeshadow Lunare All Over No1021 . Οι τιμή της καθεμίας σκιας κυμαίνεται στα 10 με 11 ευρω . Προσωπικά ,ναι , την θεωρώ αρκετά υψηλή τιμή για μια μόνο σκιά , αλλά πραγματικά αξίζουν , γιατί έχουν απίστευτο αποτέλεσμα , και πάρα πολύ ωραίες αποχρώσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου