Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Lip Balms

Τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι τα χείλη μου έχουν την τάση να σκάνε και, φυσικά, να πονούν! Αυτά είναι ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι στιγμής. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν :

 

1.ΜΩΒ SPF15





Το έχω στο χρώμα μοβ ( είναι αυτό της φωτογραφίας ).Είναι ενυδατικό και θρεπτικό ενώ έχει δείκτη προστασίας 15.Η τιμή είναι 6,50 ευρώ για 5Ml.



ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ & ΟΦΈΛΗ:Lip butter που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Ιδανικό για σκασμένα χείλη.



ΚΎΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:

O συνδυασμός του βούτυρου Κarité με το φυτικό κηρό Ηλίανθου ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος, ενώ το έλαιο Μανταρινιού τονώνει και περιποιείται τα χείλη.

Πιο συγκεκριμένα για το έλαιο Μανταρινιού:


Η μανταρινιά [Citrus reticulata], ένα αειθαλές δένδρο που ‘κατάγεται’ από τις Φιλιππίνες, ρίζωσε στην περιοχή της Μεσογείου σχετικά αργά, περίπου στα μέσα του 19ου αιώνα. Έκτοτε η καλλιέργεια της μανταρινιάς διαρκώς εξαπλώνεται, ενώ έχουν αναπτυχθεί αρκετές ποικιλίες της, λόγω του δημοφιλούς εύγευστου, αρωματικού καρπού της. Το αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται με έκθλιψη από τη φλούδα του μανταρινιού, χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία και στα καλλυντικά, τόσο για το χαρακτηριστικό του άρωμα όσο και για τις τονωτικές του ιδιότητες. Λόγω της τονωτικής, αντιφλεγμονώδους και ενυδατικής του δράσης αποτελεί εξαιρετικό συστατικό προϊόντων που περιποιούνται και προστατεύουν με φυσικό τρόπο.


Είναι πολύ ενυδατικό, είναι το καλύτερο που έχω μέχρι στιγμής στην κατοχή μου και έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος.Ωστόσο η τιμή του είναι υψηλή αλλά είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε !






 2.

                                                       
    Κλασσική επιλογή!Είναι το Fruity Shine κεράσι από την liposan.Μόνο με 2,20 ευρώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή.


Περιέχει:
Εκχυλίσματα φρούτων, ιριδίζοντα σωματίδια, με δείκτη προστασίας 10.
To Liposan Fruity Shine Κεράσι είναι ιδανικό για να δώσετε στα χείλη σας έναν υπέροχο τόνο κόκκινου χρώματος και  μακράς διαρκείας ενυδάτωση για απαλά, λεία χείλη.



Μου αρέσει ιδιαίτερα η γεύση και το χρώμα του!Ωστόσο η ενυδάτωση που δίνει δεν κρατά πολύ και χρειάζεται να ξανά βάλεις αρκετές φορές.Όμως για μια μέτρια ενυδάτωση είναι ιδανικό.




3.
                                WILD ROSE

WILD ROSE: Ιδανικό για σκασμένα χείλη.Υπέροχο χρώμα για τον χειμώνα και διάρκεια!Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στο συγκεκριμένο είναι η τιμή του καθώς μπορείτε να το βρείτε απο 7 ως 9 ευρώ για 6Ml.




ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ & ΟΦΈΛΗ:
Lip balm πλούσιο σε φυτικά βούτυρα που προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα και ενισχύει το χρώμα των χειλιών. Ο συνδυασμός του βουτύρου Karite με το φυτικό κηρό από Ρύζι μαλακώνει τα χείλη και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.



                                     
                             MANGO


MANGO: Ιδανικό για σκασμένα χείλη.Έντονο χρώμα και εξαιρετικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.Όπως είπα και πιο πάνω, μπορείτε να το βρείτε από 7 μέχρι 9 ευρώ για 6Ml.




ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ & ΟΦΈΛΗ:
Lip balm πλούσιο σε φυτικά βούτυρα που προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα και ενισχύει το χρώμα των χειλιών. Ο συνδυασμός του βουτύρου Karite με το φυτικό κηρό από Ρύζι μαλακώνει τα χείλη και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. 
Παλαιότερη σχετική ανάρτηση: (http://maryblossom13.blogspot.gr/2013/10/korres-lipsticks-and-lipbalms-review.html).



4.




Το κατατάσσω στην κατηγορία των lip balms γιατί έχει την απαλή υφή ενός balm αλλά και την λάμψη ενός gloss!Το λατρεύω και πάντα βρίσκεται στην τσάντα μου και εννοείται πως θα το αντικαταστήσω αν μου τελειώσει!Η τιμή του στα 7,50 ευρώ για 10Ml.


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ:

Πλούσια φόρμουλα που συνδυάζει τη λάμψη του lipgloss και την απαλή υφή του lip butter, αφήνοντας τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα, δίνοντας την αίσθηση της υγρής λάμψης. Η κρεμώδης υφή απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη, χωρίς να κολλάει. Ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων προσφέρει θρέψη και προστασία, ενώ τα έντονα χρώματα δίνουν φωτεινό αποτέλεσμα στα χείλη. 



ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Pomegranate Fruit Sterols: Διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Φυσικά Έλαια & Κηροί: Ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, σχηματίζοντας ένα φιλμ που διατηρεί την υγρασία των χειλιών.



Παλαιότερη σχετική ανάρτηση: (http://maryblossom13.blogspot.gr/2013/10/korres-lip-butter-gloss-peach.html).


                                                                                                      Χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου