Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

►Mini Collective Haul

Σήμερα θα σας δείξω κάποια πραγματα που αγορασα , δεν είναι πολλά , και είναι ως επί το πλείστον , προϊόντα περιποίησης προσώπου . 


     


     
  • Σήμερα , βρήκα μια πολύ καλή προσφορά σε ένα gel καθαριμού της Olay . Μου θυμίζει αρκετά το gel καθρισμού της Bioten με κυδώνι , έχει πολύ ωραία υφή , πολύ δροσερό , και είναι κατάλληλο για κανονικες/μικτές και ξηρες επιδερμίδες . Κάνει πολύ καλό καθαρισμο , και αφαιρεί πολύ καλα το make-up . Η τιμή που το πήρα ήταν στα 3, 95 ευρώ .
  • Έπειτα ,  στο Marie Claire Δεκεμβρίου , είχε δωρο μία μάσκαρα της Oriflame, την VolumeBuild ( μην δω εγώ μασκαρα , να ορμήσω :Ρ ) . Είχε που είχε ωραία συσκευασία, ήταν και για όγκο ,  θα την επαιρνα και δωρεάν( η κανονική της τιμή είναι στα 14 ευρω)  , ε δεν συγκρατηθηκα και την αγορασα :Ρ . Απ'ότι διάβασα στο site της Oriflame ( εδώ )  , επιλέγεις εσυ την ενταση που θέλεις να δωσεις στις βλεφαρίδες σου , η ελαστικότητα μένει για ώρες , δεν μουτζουρώνει και δεν κάνει κομπακια ... We'll see :)

  • Επόμενο προϊόν πάλι από περιοδικό ( Madame Figarro ) , είναι ένα κραγιόν από την Clinique . Δεν μπορώ να πω , πως κατενθουσιαστηκα... Η απόχρωση που πέτυχα είναι η All Heart ( κόκκινο -κεραμιδί χρώμα ), είναι αρκετά ενυδατικό , αλλά σταθερό , με μέτρια απόδοση χρώματος . Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι έχει shimmer μέσα , και δεν μου πολυαρέσουν τα shimmer στα κραγιόν :/ Κανονική τιμή στα 20 ευρώ . 
  • Μετα , από online φαρμακείο , το Inatural ( Inatural ) , πήρα ένα σαπούνι για λιπαρές επιδερμίδες από τον Korre . Περιέχει εκχυλισμα ροδιού, βιολογικό αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής , γλυκερίνη φυτικής προέλευσης , και  φυσικά συστατικά σε ποσοστό 96,3%!!! Δεν περιέχει ορυκτά ελαια , σιλικόνη , προπυλενογλυκόλη , εθανολαμίνη και παραβένες . Αρχικά τιμή 3,50 ευρω , και με προσφορά το αγοράσα στα 2,90 ευρώ αν θυμάμαι καλα. 
  • Από την Apivita πήρα μία μάσκα ( από την σειρά Express Beauty)  με αγγούρι και ginkgo biloba , που μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια . Η τιμή της αν θυμάμαι καλά, ήταν στα 1,96 ευρώ .  Άλλη μια μάσκα που πήρα , ήταν ( πάλι από την ίδια σειρά ) , αυτή με την πρόπολή , ειδική για λιπαρά δέρματα , η οποία κάνει βαθύ καθαρισμό , και εξυγιαίνει τα σπυράκια. Η τιμή της αν θυμάμαι καλά ήταν στα 2 ευρώ και κάτι .
Τέλος , είχα ζητήσει να μου στείλουν κάποια δειγματάκια με προϊόντα καθαρισμού προσώπου , μιας και ήθελα να δοκιμάσω κάτι πιο φαρμακευτικό και "δραστικό" . Μου έστειλαν , μία κρέμα νύχτας από την Bioderma ( Intensive purifying care) , η οποία μειώνει τους πόρους , περιορίζει την γυαλάδα και την έκκριση σμήγματος. Περιέχει γλυκονικό ψευδάργυρο  . Από την Bioderma πάλι μου έστειλαν το γνώστο νερακι Micellaire H2O , το οποίο όμως δεν το έχω δοκιμάσει για να σας πω την άποψη μου :/ Και τέλος , πάλι από την Bioderma , ένα σαπούνι καθαρισμού κατάλληλο για λιπαρά δερματα , καθαρίζει το δέρμα απομακρύνοντας το σμήγμα , την σκόνη αλλά και το μακιγιάζ . Περιέχει και αυτό γλυκονικό ψευδάργυρο και θειϊκό χαλκό ( θα γίνει review και για τα 3 :) )


Ελπίζω να μην σας κούρασα με το κείμενο-σεντόνι , αλλά δεν μορούσα να κόψω από τα κείμενα :Ρ Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα? Έχετε κάτι καλό να προτείνετε ? :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου