Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Review:Catrice



Πάμε, λοιπόν, με την Μαρία στο Hondos Center και κατ' ευθείαν τρέξαμε στο stand της Essence και ξαφνικά βλέπουμε κάτι καινούργιο ονόματι Catrice!Όλο περιέργεια πάμε και ξαφνιαζόμαστε με τις τιμές γιατί οι συσκευασίες της πραγματικά σε μπερδεύουν, είναι τόσο προσεγμένες που νομίζεις ότι είναι ακριβά!Εννοείται πως καθίσαμε πάνω από 20 λεπτά μέχρι να αποφασίσουμε τι από όλα θα πάρουμε!



                                                                
BB Allround Foundation Multi-Benefit Make Up 010 Light Beige

Όταν την είδα ενθουσιάστηκα!Έχει δείκτη προστασίας 30 και έχει άλλες 5 δράσεις !Εξαιρετικά!
Έχει 4 αποχρώσεις (πολύ καλό αυτό).Αλλά δεν είναι ματ!Μπορεί να μείνει το πολύ 2 ώρες μέχρι να αρχίσει να "λιώνει".Δηλαδή, όσες έχουν μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα ας την αποφύγουν!Αλλά αν ανέχεστε ένα πιο "λαμπερό" αποτέλεσμα ΤΡΈΞΤΕ!Η τιμή της στα 6 ευρώ για 30Ml.

                      

Sun Glow Matt Bronzing Powder 030 Medium Bronze

Έχει γίνει το αγαπημένο μου bronzer.Δεν είναι πορτοκαλί, χαρίζει τόση ηλιοκαμένη όψη όσο χρειάζεται και είναι ματ!Τι άλλο να ζητήσεις? Α ναι μια καλή τιμή !!Η τιμή του είναι στα 4 ευρώ.Δυστυχώς, όταν ξανά πήγα στο Hondos Center δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.


Lash & Brow Designer - Shaping and Conditioning Gel

Σταθερό και στεγνώνει γρήγορα!Ότι ακριβώς χρειαζόμουν!Είναι εξαιρετικό στα φρύδια αλλά και στις βλεφαρίδες.Η τιμή του στα 3 ευρώ.

Mattifying Oil Control Paper
Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα αλλά κάτι κάνει με την "γυαλάδα".Δυστυχώς πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι τέτοιο όποτε δεν ξέρω πως λειτουργούν παρόμοια προϊόντα για να κάνω σύγκριση.Η τιμή του στα 3 ευρώ και περιέχει 50 χαρτάκια.



                                                                                                                    Χαρά.

  

2 σχόλια:

  1. δεν γίνεται να περάσεις από το stand της catrice και να μην τα ψαχουλεύεις τουλάχιστον τέταρτο!έχω σταμπάρει κι εγώ καναδυό πραγματάκια και περιμένω να τελειώσω με το διάβασμα για να τα πάρω...ελπίζω να τα βρω!ευτυχώς τα ανανεώνουν συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, πραγματικά πάνω από τέταρτο...ψαχουλεύοντας!
      Πήγαινε, αξίζουν!Πάρε οπωσδήποτε ρουζ!Έχει πάρει η Μαρία και είναι εκπληκτικό!Καλή απόδοση χρώματος και απίστευτη διάρκεια!

      Διαγραφή