Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

AVON Dry Ends Serum

Ένα μικρό review , το οποίο αφορά ένα λαδάκι μαλλιών από την Avon . Είναι από την σειρά Advanced Techniques , και απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών . 






Μιας και βάφω τα μαλλιά μου , και επειδή το τελευταίο καιρό τα έχω ταλαιπωρήσει πολύ παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε ( καθώς έκανα ντεκαπάζ ) , σκέφτηκα πως το συγκεκριμένο προϊόν θα βοηθούσε στο να επανέλθουν , αν όχι τελείως , σε ένα καλό ποσοστό . Η σύστασή του , είναι αρκετά πηκτή , γεγονός που μου δίνει την αίσθηση ότι κάνει καλή δουλειά ( δεν ξέρω γιατί ο.Ο :Ρ ) . Το εφαρμόζω κυρίως στις άκρες των μαλλιών μου και μέχρι την μέση . Η αλήθεια είναι , ότι κάνει δουλειά , αλλά όχι αυτήν που που πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά μου . Τί εννοώ ? Εννοώ πως , στην αρχή ( 1 -1,5 μέρα λουσίματος ) , τα μαλλιά μου , είναι όντως μαλακά και δεν έχουν καθόλου ξηρότητα , όμως από την 2η μέχρι την 3η μέρα λουσίματος (μην σας φαίνεται περιέργη η 3η μέρα λουσιματος , έχω βρει το κατάλληλο σαμπουάν ;)  ) , τα μαλλιά μου επανερχονται στην αρχική τους κατάσταση , και είναι σαν άχυρα . 

Δεν νομίζω να το ξανα αγοράσω αυτό το προϊόν , καθώς πιστεύω πως στο εμπόριο υπάρχουν άλλα που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά , και έχουν και μεγαλύτερη ποσότητα . 

Η τιμή του συγκεκριμένου ήταν 6 ευρώ αν θυμάμαι καλά ( σε προσφορά ) , και είναι στα 30 ml . 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει ? Έχετε να προτείνεται κάποιο λαδάκι , που να βοηηθάει βαμμένα μαλλιά ? :)


3 σχόλια:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το λαδάκι! Εμένα μου αρέσει πολύ της Elvive έχει τέλειο άρωμα και κάνει πολύ καλή δουλειά! Ποιο σαμπουάν χρησιμοποιείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα θα το έχω υπ'όψιν μου λοιπόν ;)
    Χρησιμοποιώ 2 : το 1 είναι της Orzene για λιπαρά μαλλιά , και το άλλο από την Sunsilk πάλι για λιπαρά μαλλιά ( αυτό που είναισ την γαλάζια συσκευασία ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ χρησιμοποιώ της L'oreal και μου αρέσει αρκετά! Αν και δεν έχω ξηρά μαλλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή