Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Another haul in the blog :)

Γεια σας κορίτσια !!! Σε αυτό το Post , θα σας δείξω κάποια πράγματα που αγόρασα εχθές , έπειτα από τρίμηνη απουσία αγοράς καλλυντικών ( οο ναι :Ρ ) . Δεν είναι πολλά , αλλά είναι κατά κύριο λόγο πράγματα που ήθελα να τα δοκιμάσω :)

Ας ξεκινήσω με τα προϊόντα για τα πρόσωπο :



  1. Diadermine ντεμακιγιάζ σε μορφή gel . Χωρίς παραβένες , σιλικόνες και άρωμα , κατάλληλο για ευαίσθητο και ευπαθές δέρμα , περιέχει ροδόνερο και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα . Είχα διαβάσει διάφορες απόψεις γύρω από αυτό το προϊόν , άλλες θετικές και άλλες αρνητικές , και βλέποντας το , είπα να το αγοράσω για να σχηματίσω την δικιά μου άποψη . ( Τιμή : 3,20 ευρώ τα 200 ml ) . Έρχεται σύντομα review :) 
  2. AIM White Now Triple Power οδοντόκρεμα . Κλασική αγαπημένη , την αγοράζω εδώ και 6 χρόνια , δεν την αλλάζω , άσχετα αν η τιμή της είναι λίγο τσιμπημένη ( 3,80 ευρώ περίπου τα 50 ml  ) .
  3. Cien facial wash for normal and combination skin.  Ήπιο τζελ καθαρισμού προσώπου , που ισχυρίζεται ότι απομακρύνει απαλά τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα . Σίγουρα μία οικονομική λύση , αφού κόστισε μόνο 2 ευρώ για 150 ml . Και γι'αυτό θα έρθει review σύντομα :) 

Περνάω στα προϊόντα για τα μάτια : 


Μόλις την είδα στον κατάλογο της Seventeen , λέω , αυτή θα γίνει δικιά μου . Έτσι , με το που μπήκα στο Hondos Center , πήγα κατευθείαν στο stand της Seventeen , την είδα , την θαύμασα , και εν τέλει την αγόρασα . Κλασική αγάπη η X-TRAORDINAIRE , ειδικά για εκείνες τις κοπέλες που επιθυμούν όγκο , καμπυλότητα αλλά και μήκος στις βλεφαρίδες τους .  Τιμή : 10,50 ευρώ . 





Το έχω ξαναπεί : Αγορές χωρίς essence , δεν είναι αγορές :Ρ Πρόσφατη κυκλοφορία τους , αλλά πρέπει να πω ότι επηρεάστηκα πολύ από την συσκευασία αυτής της μάσκαρα . Ισχυρίζεται ότι δίνει όγκο και καμπυλότητα . Δεν την έχω δοκιμάσει για να σας πω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο , αλλά βλέποντας το βουρτσάκι , δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι το σπουδαίο . Τιμή : 4,20 ευρώ . 


Και περνάω στα 2 τελευταία προϊόντα για τα χείλη :

  • Essence XXXL longlsasting lipgloss ( matt effect ) , στην απόχρωση no.07 Silky Red , δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως από τα lip creams της ίδιας εταιρείας . Ίδιο άρωμα , ίδια υφή , νόμιζω ίδια τιμή , αλλά εντάξει , ένα κόκκινο ακόμα είναι πάντα ευπρόσδεκτο :) 
  • Ένα baby lip από Maybelline , και ειναι το Pink Punch . Το συγκεκριμένο δεν το πήρα για εμένα ( δεν μου αρέσουν εξάλλου και τόσο τα lip balms ) , αλλά το πήρα ως δώρο για την Χαρά , που ξέρω ότι κάτι τέτοια τα φοράει και τα λιώνει . Τιμή αρκετά προσιτή για Maybelline , μόλις 3,50 ευρώ !!! Επομένως , αν είστε από τα άτομα που αγαπάνε τα lip balms , τρέξτε !!!

Αυτά λοιπόν είναι τα πράγματα που αγόρασα ... Για τα περισσότερα από αυτά θα κάνω review , έτσι ώστε να μάθετε την ολοκληρωμένη άποψή μου γι'αυτά . Μέχρι τότε , φιλιάαα :* 

10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες αγορές! Περιμένω review για την μάσκαρα της essence γιατί ερωτευτηκα την συσκευασία και την θέλω!
    Που τα βρήκες με 3,50 ευρω τα maybelline?γιατί πήγα σε σουπερ και τα βρηκα 5 ευρώ (ελεος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, θα ερθει συντομα το review ;)
    Από Hondos Center το πήρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόλλησα με τη μάσκαρα της Seventeen! Υπέροχο χρώμα... θα ήθελα πολύ να δω πως γράφει στις βλεφαρίδες!!
      Να τα χαρείς όλα!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
    2. Σκέφτομαι να κάνω ένα ποστ , απκλειστικά για τις μάσκαρα από Seventeen , οπότε θα δεις πώς γράφει πάνω στις βλεφαρίδες :D
      Φιλιά :*

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίες όλες οι αγορές σου!Με γεια!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια!Πολύ ωραία όλα! Να μας πεις εντυπώσεις και για την μπλε και για την μαύρη μάσκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή