Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Erre Due-Camouflage Powder







Δεν ξέρω γιατί και πως, αλλά το δέρμα μου έχει αφηνιάσει και έχω βγάλει τόσα εξανθήματα και σπυράκια που αποφάσισα να επενδύσω τα χρήματα μου σε καλλυντικά καλύτερης ποιότητας.
Πήγα στο stand της Erre Due για κάποιο δώρο και τελικά κατέληξα να αγοράζω για μένα (κλασσικά).Πήρα, λοιπόν, την εμφανιζόμενη πούδρα (18,50 ευρώ).Υπόσχεται ότι καλύπτει τέλεια δυσχρωμίες και ατέλειες σαν foundation χωρίς όμως να βαραίνει την επιδερμίδα.Έχει ελαφριά λεπτή υφή που γίνεται κρεμώδης κατά την εφαρμογή, για αψεγάδιαστη ματ όψη όλη μέρα.Διαθέτει υψηλό δείκτη προστασίας (15), που προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία.
Αρχικά, να πω πως σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει ΤΈΛΕΙΑ.Δυστυχώς, ούτε το ματ
αποτέλεσμα ισχυεί.Ωστόσο, δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα αλλά σαν φανεί η λιπαρότητα να εμφανίζεται θες να ξεβαφτείς άμεσα!
Προφανέστατα δεν θα την ξανά αγόραζα!Πολύ ακριβή και κανένα αποτέλεσμα.

Υ.Γ: Ψάχνω απεγνωσμένα καλή πούδρα!Προτείνετε μου :)
Φιλιά και καλό Φθινόπωρο να 'χουμε :*



                                                                                                     Χαρά.




4 σχόλια:

  1. Αν θέλεις Makeup σε μορφή πούδρας θα σου πρότεινα το mac studio fix powder plus foundation όπου αν το βρέξεις είναι σαν Makeup αλλά και στεγνή είναι πολύ μια καλυπτεική πούδρα! Λίγο ακριβή αλλά αν την βρεις με έκπτωση αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μόνο που κολλάω είναι η τιμή της :/
      Να 'σαι καλά πάντως :)

      Διαγραφή
  2. Κρίμα με τόσα λεφτά και τέτοιας εταιρίας να μην κάνει αυτά που υπόσχεται! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πούδρα του Κορρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή