Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Garnier Skin Naturals Hydra Match


Πάει πολύς καιρός που έχω να κάνω blogpost , και έτσι αποφάσισα να γράψω για τις καινούργιες  ενυδατικές κρέμες της Garnier  . Η μία είναι για λιπαρές επιδερμίδες, και η αλλη για κανονικές προς μικτές επιδερμίδες . Θα ξεκινήσω για τις λιπαρές. Λοιπον.. έχει ένα άρωμα οινοπνεύματος ( που όμως δεν με ενοχλέι καθόλου) ,   ωραία αναλαφρη υφή , είναι αρκετά δροσερό σαν προϊόν ( ιδιαίτερα το καλοκαίρι που την χρησιμοποιούσα ήταν πάρα πολύ δροσερή στο πρόσωπό μου ) . Απορροφάται σχετικά γρήγορα , ωστόσο μόλις ιδρώσεις λιγο στο πρόσωπο βγαζει λιπαρότητα , και αυτο , τουλαχιστον για μενα είναι δυσάρεστο καθώς έχω λιπαρό δερμα :/ ) .Κατα τα άλλα είναι ενα πολυ ωραίο προϊόν για ένα κορίτσι που πρωτοξεκινάει να βάζει ενυδατική κρέμα ( και όχι μόνο :) ) . 

Τώρα , όσον αφορά την κρέμα για τις κανονικές προς μικτές επιδερμίδες , δεν έχω πολύ καιρό που την έχω αγοράσει , ωστόσο έχω σχεδιάσει μια αποψη και γι'αυτην . Διάλεξα εναν διαφορετικό τύπο επιδερμίδας, γιατι ως επι το πλείστον , εμφανίζω λιπαρότητα στην περιοχη Τ , και θεωρησα πως αντί να πάρω ενα προϊόν που αφορά όλη την περιοχή του προσώπου , να έπαιρνα ενα για την συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο , παρ'ολο που πιστεύα ότι η μπλε θα απορροφάται πιο εύκολα , και θα μου ταιριάζει καλύτερα , διαψεύστηκα , καθώς παίρνει πολύ περισσότερη ώρα για να απορροφηθεί , και αφήνει και περίσσια λιπαρότητα. Δεν μπορω να πω πως για την δευτερη κρέμα έχω μείνει ικανοποιημένη . 

 Τέλος, η τιμή τους είναι στα 6,50 Ευρω, τιμη αρκετά καλή , και για την ποσότητα του προϊόντος (50 ml ), αλλα και για την απόδοσή του ( τουλάχιστον για την πρασινη -λιπαρες επιδερμιδες ) . Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου