Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα του 2013 Νο.1







                                         
 
Χαρά :Bepanthol-Κρέμα Προσώπου.
Δεν βρίσκεται τυχαία στην 1η επιλογή μου!Την αγόρασα αρκετές φορές μες στον χρόνο, ωστόσο σταμάτησα την χρήση της αφού στοιχίζει 17,50 ευρώ για 75Ml.Όμως, ενυδατώνει εκπληκτικά το δέρμα και για κάποιον που δεν ζητά περισσότερα από την ενυδατική του κρέμα είναι ιδανική.

Μαρία :
Bioten: Skin Moisture for normal to dry skins , with quince . 
Όπως σας έχω ξαναπεί , η συγκεκριμένη κρέμα , έχει ταιριάξει απόλυτα με την επιδερμίδα του προσώπου μου . Την ενυδατώνει όσο χρειάζεται , δεν μου αφήνει καθόλου λιπαρότητα ( ειδικά τώρα που είναι χειμώνας , μου δίνει και ματ αποτέλεσμα , πράγμα το οποίο λατρεύω ) . Είναι πάρα πολύ οικονομική , 6 ευρώ για 50 ml . Ήδη σιγά σιγά τελειώνει , και σίγουρα θα την ξανά αγόραζα !!

                                                                                                                                                                           

                                              

Χαρά:
Vichy-Normaderm Gel καθαρισμού και εξυγίανσης.
Η τιμή του γύρω στα 11 ευρώ για 200Ml. κι όμως δεν με εμποδίζει για να πάω τρέχοντας να το αγοράσω!Απλά γιατί είναι υπέροχα "ευγενικό" με την ευαίσθητη επιδερμίδα μου και η ευχάριστη υφή σε gel καθαρίζει βαθιά, ενώ απλώνεται και ξεβγάζεται εύκολα.Όπως το ίδιο ισχυρίζεται, είναι πλούσιο σε Σαλικυλικό οξύ και Totarol για εξυγίανση και Epéruline που καταπραΰνει την ευερέθιστη επιδερμίδα.Ύστερα από διάστημα 4 εβδομάδων απόλυτα καθαρή, η επιδερμίδα είναι λεία και εμφανώς πιο υγιής.

Μαρία : 

Bioten : Cleansing Gel with quince and Vitamin E
Αυτό το προϊόν σας το έχω δείξει επανειλλημμένα . Οπότε ορθώς είναι και στα αγαπημένα του 2013 . Είναι ( όπως λέει και η συσκευασία ) , ένα gel καθαρισμού , το οποίο απομακρύνει το μακιγιάζ , τους ρύπους και το σμήγμα . Είναι για κανονικές και μικτές επιδερμίδες , μυρίζει υπέροχα, και ένας από τους λόγους που το έχω αγαπήσει , είναι ότι μου κρατάει την λιπαρότητα μακριά για αρκετές ώρες , και γιατί μου δίνει ένα αίσθημα φρεσκάδας . 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ<br> ΚΡΕΜΑ 24ΩΡΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ <br>& ΛΑΜΨΗΣ
Χαρά:ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΡΕΜΑ 24ΩΡΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ
Λιιπαρές / μικτές επιδερμίδες 

Την έχω μόνο λίγες ημέρες αλλά είναι αγαπημένη και δεν θέλω να δοκιμάσω τίποτα άλλο γιατί βρήκα το μοναδικό!Κάνει ότι υπόσχεται και είναι ένα αξιόλογο προϊόν το οποίο συστήνω ανεπιφύλαχτα!Θα την βρείτε στα 19 ευρώ για 40Ml. 

Λίγα λόγια για το προϊόν:
Απορροφά τη λιπαρότητα και μειώνει τη «γυαλάδα»


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ
Κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης με πούδρα καλαμποκιού που απορροφά τη λιπαρότητα και μειώνει τη «γυαλάδα», προσφέροντας ματ αποτέλεσμα.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το άγριο Τριαντάφυλλο, φυσική πηγή βιταμίνης C, εμφανίζει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες, ενώ προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.


Mαρία : Φεύγω από την περιποίηση προσώπου , και περνάω σε ένα σαμπουάν από την Orzene , κατάλληλο για λιπαρά μαλλιά. Περιέχει εκχύλισμα λυκίσκου , αιθέρια έλαια και αμινοξέα , που καθαρίζουν σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής. Το προσθέτω στα αγαπημένα όχι μόνο γιατί έχει πολύ ωραία μυρωδιά και πλούσιο αφρό , αλλά και επειδή μου παρατείνει τον χρόνο λουσίματος έως 3 μέρες, χωρίς να φαίνονται λαδωμένα και αντιαισθητικά .


                                               ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ<br> ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ


Χαρά:
 ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ SPF15  
Αντίθετα με την Μαρία, παραμένω στην περιποίηση προσώπου και πιο συγκεκριμένα στην περιποίηση ματιών.Την λίγες ημέρες αφού ήρθε με την κρέμα που ανέφερα πιο πάνω και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία.


Λίγα λόγια για το προϊόν:

Είναι ιδανικό για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ
Απαλή κρέμα λάμψης και ενυδάτωσης που βοηθά στην επαναφορά της υφής και του τόνου της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το λάδι άγριου Τριαντάφυλλου, φυσική πηγή βιταμίνης C, εμφανίζει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα μαγιάς βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει τους μαύρους κύκλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου