Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Hair Oils

                               
             
Μυρίζει ευχάριστα, αναδεικνύει τη λάμψη, διευκολύνει το χτένισμα, χαρίζει ελαστικότητα, δεν βαραίνει και κοστίζει μόνο 7,50 ευρώ για 150Ml.Ήθελα να το δοκιμάσω καιρό και όταν το είδα στο super market της γειτονιάς μου ήταν αδύνατο το να αντισταθώ.

Το χρησιμοποιώ για "επαναφορά", γιατί δυστυχώς έχω σγουρά μαλλιά και φριζάρουν εύκολα!Άλλα μ' αυτό το μικρό θαυματάκι θα μπορούσα να πω ότι το πρόβλημα λύθηκε!Ένα ακόμη θετικό, είναι το γεγονός ότι χρειάζεσαι μόνο ένα πάτημα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το συστήνω ανεπιφύλαχτα!!!



                                      



Υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο αλλά ακριβό (25 ευρώ για 125Ml.) και το βρίσκετε μόνο σε κομμωτήρια.Μερικά τα αρνητικά αλλά το συγκεκριμένο προϊόν έχει πολλά θετικά!
Αρχικά, είναι κατά του φριζαρίσματος.Δηλαδή το εφαρμόζεις σε βρεγμένα μαλλιά τα στεγνώνεις και τα μαλλιά σου είναι υπέροχα, απαλά και λαμπερότατα!
Έχει ένα διακριτικό άρωμα (σαν πικραμύγδαλο) και η ποσότητα που χρειάζεσαι είναι ένα με δύο πατήματα.Τέλος, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και δεν τα "λαδώνει".
Αν έχετε οικονομική άνεση ή αν έχετε την διάθεση να ξοδέψετε τόσα χρήματα το συστήνω αλλιώς προτιμήστε το πρώτο προϊόν.



                                                                                                            Χαρά.

2 σχόλια:

  1. το λαδάκι της garnier πώς το χρησιμοποιείς?σε ρωτάω γιατί πρόσφατα έκανα φόρμα τα μαλλιά μου και φριζάρουν αρκετά κάποιες μέρες...
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρησιμοποιώ για stylling περισσότερο.Απλά το "Θερμένεις" στις παλάμες και το περνάς κατά μήκος των μαλλιών σου και επικεντρώνεσαι στις άκρες :) :) :)

      Διαγραφή