Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

3 Αγαπημένα προιόντα Ιουνίου



Να μαι  και γω ύστερα από 1 μήνα!Λυπάμαι πραγματικά για την απουσία μου αλλά λίγο οι πανελλήνιες που τελείωσαν, λίγο το καλοκαιράκι...Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να παρασυρθεί?!
Μετά από την απολογία-δικαιολογία μου ήρθε η ώρα και για το θέμα μας!


1)Matt Bronzing Powder-Catrice

Sun Glow Matt Bronzing Powder 030 Medium Bronze 



Είναι το αγαπημένο μου bronzer.Δεν είναι πορτοκαλί, χαρίζει τόση ηλιοκαμένη όψη όσο χρειάζεται και είναι ματ!Τι άλλο να ζητήσεις? Α ναι μια καλή τιμή !!Η τιμή του είναι στα 4 ευρώ.Το φοράω κάθε φορά που θα βγω και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και καλοκαιρινό.Είναι λες και ήμουν στην παραλία και μόλις γύρισα.Την εταιρεία την βρίσκετε στα Hondos Center.



2)Isabelle Dupont-Sheer Pressed Powder

Εξαιρετική, εξαιρετική, εξαιρετική!!!Κρατά την λιπαρότητα μακρυά και δίνει κάλυψη τόση που δεν χρειάζεσαι βάση από κάτω!Το τέλειο προϊόν για το καλοκαίρι δηλαδή.Την βρίσκετε στα Oggi με 3,50 ευρώ!Η εταιρία είναι τουρκική με την ονομασία Isabelle Dupont.
Η συσκευασία περιέχει και ένα σφουγγαράκι αλλά η εφαρμογή της με αυτό βγάζει ένα "βαρύ" αποτέλεσμα, καλύτερα να προτιμήσετε ένα πινέλο.


3)La Roche-Posay-Anthelios XL




Ένα εξαιρετικά ανάλαφρο αντηλιακό που πραγματικά ευχαριστήθηκα όλο τον μήνα!Δεν είναι λιπαρό, είναι αρκετά υγρό, δεν αφήνει άσπρα σημάδια και ο δείκτης προστασίας 50!Θέλετε κι άλλα?!Η 
τιμή του στα 10 ευρώ (από ηλεκτρονικό φαρμακείο).




                                                                                                         Χαρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου