Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

5 αγαπημένα προϊόντα της essence , και μία αποτυχία !!

Μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία , είναι αγαπημένη πολλών κοριτσιών ( συμπεριλαμβανομένου και εμού ) , σκέφτηκα σήμερα να σας δείξω 5 προϊόντα που ξεχωρίζω περισσότερο από τα άλλα , καθώς και μία αποτυχία . Πάμε να ξεκινήσουμε :)

       -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  1. essence all about matt fixing loose powder . Πούδρα σε ελεύθερη μορφή , χωρίς χρώμα , αλλά διαφανής , είναι πολύ καλή για να σετάρει το μακιγιάζ , αλλά και για να κρατά την λιπαρότητα μακριά . Είναι ένα προϊόν που προσωπικά , θα έχω μαζί μου όλο το καλοκαίρι , καθώς έχω λιπαρή επιδερμίδα.
  2. essence blush up! powder blush in no.10 heatwave . Σχετικά πρόσφατη αγορά , ένα ρουζ σε ombre μορφή , που αναμειγνύει ένα έντονο κοραλί -πορτοκαλί χρώμα , με το φούξια . Έχει πάρα πολύ καλή απόδοση , δείχνει πολύ ωραία σε μαυρισμένο δερμα , αλλά ένα επιπλεον πλεονέκτημα που έχει , είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κάθε χρώμα ξεχωριστα και όχι ανεμειγμένα .
  3. essence quattro eyeshadow in no.13 laugh,love,lime . Μία παλέττα σκιών , που πιστεύω ότι κάνει πιο πολύ για καλοκαίρι . Τα χρώματα που περιέχει πιστεύω ταιριάζουν σε κάθε χρώμα ματιών , και με αυτά μπορείς να κάνεις ένα πολύ ωραίο smokey μακιγιάζ . Το μόνο ελάττωμα που βρίσκω είναι ότι τώρα το καλοκαίρι , δεν κράτανε πάνω στο βλέφαρο , γι'αυτό και χρειάζεται οπωσδήποτε μία βάση ματιών . 
  4. essence liquid eyeliner (waterproof) : Αυτό το eyeliner το έχω λιώσει στην κυριολεξία !!! Έχει ένα μαλακό σφουγγαράκι , το οποίο προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ στο να εφαρμόσω το προϊόν , δεν "τρέχει" όταν το εφαρμόζω , η διάρκεια του είναι απιστευτη - πραγματικά απίστευτη για την τιμή του , και το χρώμα του είναι μαύρο χωρίς να κάνει "νερά" . 
  5. Τέλος ,μία ιδιαίτερη mascara , είναι από την καινούργια σειρά της εταιρείας colour flash , στην απόχρωση miss mary berry . Το χρώμα της είναι ΄φούξια (ω ναι ! φουξια )  , και δίνει ένα πρωτότυπο look στις βλεφαρίδες , μιας και σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο . Σαν προϊόν υπόσχεται ότι προσφέρει όγκο , και δεν θα διαφωνίσω σε αυτό .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ας περάσω όμως και το προϊόν "αποτυχία" ... 

Πρόκειται για μία mascara , την maximun lenght- volume mascara (with fibres) . Η αλήθεια είναι πως την αγόρασα , γιατί έγραφε πως περιείχε fibres , κατι το οποίο (κατά την γνώμη μου ) δικαιολογούσε την υπόσχεση όγκου . Όταν λοιπόν την πρωτοδοκιμασα , απογοητεύτικα τόσο πολύ ,γιατί δεν έδινε ίχνος όγκου , παρά ελάχιστο μήκος . Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό με μυτερά ( πολύ μυτερά :Ρ ) δοντάκια , τα οποία όμως δίνουν πιο πολύ την αίσθηση του μήκους-διαχωρισμού παρά του όγκου .   Γι'αυτό λοιπόν , σαν μάσκαρα δεν θα την συνιστούσα , εκτός και αν επιθυμείτε ένα αποτέλεσμα πολύ καθημερινό και ανεπαίσθητο ... 



Εσάς ποιά είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα από την essence ? :)
Μέχρι το επόμενο ποστ , xoxo :*

11 σχόλια:

  1. Το ρουζάκι είναι πανέμορφο! Tο liquid eyeliner το λατρεύω απλά είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!
    Η φούξια μάσκαρα δίνει στις βλεφαρίδες τόσο έντονο χρώμα όσο φαίνεται στο βουρτσάκι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως δίνει ;) Και εγώ στην αρχή δεν περίμενα να βγάζει το χρώμα που δείχνει , αλλά διαψεύστηκα :Ρ

      Διαγραφή
  2. Ειναι φοβερο το eyeliner και οι σκιες!! Τα εχω και τα δυο και τα εχω ευχαριστηθει. Βεβαια θελω και αλλα προιοντα απο την Essence.
    Φιλια!! http://cremebeaute.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια ειναι πως όσα πράγματα και να παρεις απο αυτην την εταιρεια , ποτε δεν θα ειναι αρκετα :Ρ
      Φιλιαα :*

      Διαγραφή
  3. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι παλέτες, έχουν καλή απόδοση! την πούδρα όμως όχι! την έβαλα στο ποστ με τα προϊόντα που δεν θα ξαναγόραζα, κρατούσε μακριά την λιπαρότητα μου για πολύ λίγο και όταν την ξαναέβαζα φαινόμουν σαν παστωμένη και cakey! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελείως αντίθετο συμβαίνει σε εμένα με την πούδρα :Ο
      Εδω κολλάει αυτό που λέμε : δεν ταιριάζουν όλα σε όλους :)
      Φιλιάα :*

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ την essense και την χρησιμοποιώ χρόνια πριν καν έρθει στην Ελλάδα!!!Από τα προϊόντα που δείχνεις δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ακόμα...αλλά σίγουρα θα το κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις σίγουρα μα σιγουρα το eyeliner , θα το λατρέψεις ;)

      Διαγραφή
  5. Το ρουζάκι φαίνεται πολύ ωραίο και ιδιαίτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα συγκεκριμένα ρουζ έχω παρατηρήσει ότι έχουν ωραία χρώματα , αλλα μου έχουν πει ότι δεν έχουν καθόλου διάρκεια , γι'αυτό δεν έχω κάποιο , ωστόσο , μιας και είναι οικονονιμικά , δεν χάνω τίποτα :)
    Το eyeliner φαίνεται πολύ καλό και πρακτικό , αλλά δεν το έχω πετύχει καθόλου στο Hondos της Ομονοιας και του Συνταγματος ο.Ο ( και είναι και αδιάβροχο οποτε ένα συν παραπάνω :Ρ )
    Σε ευχαριστώ πολύ για το follow :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή