Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

♣ Review:Flormar ♣

Μιας και στα τελευταία ποστ , έχω δείξει ιδιαίτερη αγάπη στα reviews , είπα να συνεχίσω την "παράδοση" :P Σήμερα, θα μιλήσω για μία εταιρεία που έχει την προέλευση της από την Ιταλία , την Flormar ( εδώ) . ΄Εχει αρκετά καλές τιμές -ούτε πολύ τσιμπημένες , ούτε πολύ οικονομικές - . Κατά την γνώμη μου τα προϊόντα της είναι αξιοπρεπέστατα , παρόλο που έχω μόνο κραγιόν και μανό . Θα ξεκινήσω με τα κραγίον :




Τα πρώτα 2 , είναι από την οικονομική τους σειρά , Pretty . Έχω την απόχρωση Ρ321 ( το πορτοκαλί) και την Ρ320 ( μελιτζανί ) . Είναι παρα πολύ ενυδατικά , ωστόσο αρκετά σταθερά θα έλεγα . Έχουν μέτρια διάρκεια ( περίπου 2 ώρες ) , αλλά ένα θετικό που έχουν , είναι ότι φεύγουν ομοιόμορφα , χωρίς να δημιουργούν αντιαισθητικό αποτέλεσμα . Η τιμή τους στα 4,95 ευρώ το καθένα .

Το επόμενο είναι από την καινούργια τους σειρά Passionate Dots , και αποτελεί δωρο γενεθλίων :) Είναι ένα πιο ανοιχτό μωβ, βιολετί θα έλεγα , πιο ανοιξιάτικο χρώμα . Είναι η απόχρωση PD24 . Πιστεύω ταιριάζει περισσότερο σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες , χωρίς όμως αυτό να αποκλείει και τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες . Τιμή δυστυχως δεν γνωρίζω , καθώς οπως σας είπα ήταν δώρο :) 

Επειτα , περναω στα βερνίκια νυχιών :

Θα ξεκινήσω από τα παλαιότερα προς τα πιο καινούργια :) 
Από τις πρώτες μου αγορές από την συγκεκριμένη αλυσίδα , είναι αυτό το ασημένιο μανο , σε απόχρωση G11 από την σειρά Graffiti. Δυστυχώς όμως , δεν έχω καθόλου έντονη απόδοση , και αφήνει ένα πολύ "δεύτερο" αποτέλεσμα :/ Τιμή δεν θυμαμαι καθολου . 
Επειτα , μαζί με το ασημένιο είχα αγοράσει και το μαγνητικό κοκκινο στην απόχρωση MG05. Είναι από την σειρά Magnetic Twist . Μαζί με το μαγνητάκι , δεν μπορώ να πω πως έβγαζε καθαρό αποτέλεσμα , αλλά επειδή εχει ένα πολύ ωραίο χρώμα , ένα βαθύ κερασί , δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα :) 

Τα υπολοιπα 3 μανό , είναι και αυτά δώρο γενεθλίων . Θα ξεκινήσω με το κόκκινο , που είναι από την οικονομική σειρα Pretty , σε ένα κλασσικο κόκκινο χρώμα . Η απόχρωση του είναι η Ρ11 . Το έχω αγαπήσει πραγματικά αυτό το βερνίκι . Με μια στρώση , αφήνει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα , στεγνώνει γρήγορα , και κρατάει ΧΩΡΙΣ top coat έως και 3 μέρες !!! Θέλω να δοκιμάσω και άλλα χρώματα από αυτήν την σειρά :) 
Το μπλε χρώμα , από την κλασική και μονιμη σειρά , είναι η απόχρωση 452. Ένα πάρα πολύ ωραίο navy μπλε , με παρα πολύ καλή διάρκεια ( έως και 4 μέρες χωρις top coat) . Έχει έντονο αποτέλεσμα ακομη και με ένα πέρασμα .
Και τέλος , το μανό "χαλκομανια" όπως το λεω :Ρ Είναι από την καινούργια σειρα νομιζω, την Icy Top , απόχρωση ΙΤ02. Τα σχεδιάκια που περιέχει είναι ασπρόμαυρα , που πιστεύω ταιριάζουν σχεδόν με τα περισσότερα χρώματα μανό . Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν βγαίνουν πολύ εύκολα :/ 


Εσείς έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα της Flormar ? Σας άρεσαν ? Ποιά ήταν αυτα ? :)


4 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν της εταιρίας αυτής...πάντως τα κραγιόν φαίνονται πολύ ωραία!
    μόλις έγινα μέλος σου...
    αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου blog...
    έχω κι ένα giveaway αυτές τις μέρες!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι πράγματι πολύ ωραία :)
    εγινα και εγώ μέλος στο μπλόγκ σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω σκιες απο καποια παλιοτερη σειρα τους...Αλλα απο τοτε που εχει ανοιξει καταστημα τους στην Πατρα, μπαινω σε πειρασμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα :Ρ

    Είχα και εγω αγοράσει μια μωβ σκιά από μια σειρά τους ( είχε κοκροντιλ συσκευασια ) για να την κανω δωρο στην μητερα μου. Αρκετα ωραια σκια απ'οτι θυμαμαι !!! Γενικα πιστευω πως εχει πολυ αξιολογα προϊόντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή