Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα του 2013 Νο.3

Xαρά:Είναι σίγουρα το καλύτερο άρωμα που είχα και θα έχω ποτέ.Το άρωμα του; Μαγευτικό.Η διάρκεια του; Απίστευτη.Ένα υπέροχο άρωμα που πιστεύω ότι πάει απίστευτα στις μεσογειακές γυναίκες, είναι βαρύ και γλυκό. 
Λίγα στοιχεία για το άρωμα:
Το Hypnotic Poison είναι ένα Βανίλια Ανατολίτικο άρωμα για γυναίκες και κυκλοφόρησε το έτος 1998. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι  η Annick Menardo. Οι νότες κορυφής είναι Βερίκοκο, δαμάσκηνο και Καρύδα, οι μεσαίες νότες είναι τεμπέρι, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και κύμινο, οι νότες βάσης είναι σανταλόξυλο, Αμύγδαλο, Βανίλια και Μόσχος.Δυστυχώς η τιμή του είναι "βαριά" όπως και το όνομα του οίκου που φέρει.
  









Μαρία : Ένα άρωμα από τον οίκο Boucheron . To όνομά του , Trouble , εννοεί τον "μπελά" που έβρισκαν οι άντρες που ακολουθούσαν τις γυναίκες με αυτό το άρωμα . Ενα αρκετά ανατολίτικο άρωμα , πολύ ζεστό , βαρύ , χειμωνιάτικο . Περιέχει νότες musk , ξύλου και ανατολίτικων λουλουδιών .









Χαρά:Αμέσως μετά το Hypnotic Poison, επιβάλλεται να μπεί το The First Fragrance απο Lolita Lempicka γιατί: είναι ένα λουλουδάτο φρουτώδες άρωμα όπως επίσης είναι γλυκό, φρέσκο και μεθυστικό.Έχει κορυφαίες νότες από φύλλα κισσού, ανανά, λεμόνι, ροδόξυλο, βύσσινο και γλυκάνισο.Νότες καρδιάς από κρίνο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, γλυκόριζα, βιολέτα και ίριδα.Νότες βάσεων από αμύγδαλο, βανίλια, ηλιοτρόπιο, φασόλια τόνκα, μόσχο, βετίβερ και πραλίνα.




              




Μαρία : Ένα άρωμα για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει . Είναι το Ultra Violet , από Paco Rabanne . Είναι ένα άρωμα ελαφρύ , ευκολοφόρετο . Οι κορυφαίες νότες του είναι : πιπεριά chilli  και βατόμουρο , οι μεσαίες του νότες είναι γιασεμί και μείγμα από εσπεριδοειδή , και η βασική νότα του είναι βανίλια . Δεν είναι τυχαίο πως μου έχει σχεδόν τελειώσει ;)










Χαρά: Πρόσφατο απόκτημα, αφού ήταν δώρο Χριστουγέννων.Χαρακτηρίζεται ως Περιπετειώδες και δημιουργικό, ενώ αποτελεί το ένα από τα 6 αρώματα του οίκου Dolce&Gabbana και απευθύνεται σε γυναίκες που στοχεύουν στην επιτυχία (όπως μας προϊδεάζει και η ονομασία του αρώματος).Κορυφή : ροζ πιπέρι,  ανανάς.Καρδιά : τριαντάφυλλο, γαρδένια, γιασεμί
Βάση : βανίλια, ίρις, πατσουλί







                                                                                    




                                                                                         





2 σχόλια:

  1. Εχω μόνο το πρώτο άρωμα, το poison!Φοβερό πραγματικά.Μυρίζει τέλεια!Γενικά λατρεύω το άρωμα βανίλιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή