Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Mini Collective Haul :)

Γεια σας κορίτσιααα :) Ο καιρός έχει ανοίξει , η ζέστη αυξάνεται , οι διακοπές πλησιάζουν , και εσύ θέλεις να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για το καλοκαίρι . Απόλυτως κατανοητό ! Σήμερα όμως , θα σας δείξω κάποια πράγματα που έχω παρει κατά καιρους , δεν είναι πολλά , αλλά ας ξεκινήσουμε.. :) 


  • Το γνωστό σε όλες μας πλέον Bio-Oil . Ένα ξηρό λάδι , που υπόσχεται ειδική περιποίηση για ουλές , ραγάδες , ανομοιόμορφη χροιά δέρματος , σημάδια γήρανσης και αφυδατωμένη επιδερμίδα . Και όλα αυτά , στην τιμή των 12 ευρω για 60 ml . Αναμένετε review :) 
  • Αντηλιακό από την εταιρεία YouthLab , ελληνική εταιρεία ,που εξειδικεύεται σε προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος . Σε μορφή spray , αδιάβροχο , για το πρόσωπο και για το σώμα ,  με δείκτη προστασίας 30 . Δώρο από το περιοδικό Shape νομίζω . 
  • Catrice All Matt Plus foundation . Ένα πάρα πολύ καλό foundation για τα λεφτά του ( νομίζω κοστίζει περίπου 8 ευρώ ) . Υποσχεται κάλυψη , ελεγχο λιπαρότητας και ματ αποτέλεσμα . 1 παραπάνω bonus γιατί κάνει ό,τι υπόσχεται ;) 
  • Lancome , La vie est belle . Ένα αφρόλουτρο που το είχε δώρο ένα περιοδικό , δεν θυμάμαι ποιό όμως . Η μυρωδιά του είναι πολύ ελαφριά και καλοκαιρινή , αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να το τελειώσω ... :Ρ 
  • essence - all about cupcake : Πρέπει να είναι το πιο γνωστό κραγιόν από αυτήν την εταιρεία . Μου αρέσει πολύ το χρώμα του , απλό , καθημερινό , είναι πολύ ενυδατικό σαν προϊόν , και ουσιαστικά εγω το χρησιμοποιώ σαν ενυδατικό χειλιών . 
  • Schwarzkoppf - Gliss Hair Repair w/ liquid keratin : Εντάξει , αυτό το προϊόν το έχω λατρέψει , αλλά θα σας πω τον λόγο σε άλλο ποστ . Εκτός του ότι είναι αρκετά οικονομικό - 5 ευρώ για 150 ml , κάνει πολυ καλή δουλειά . Σας ετοιμάζω και γι'αυτό ένα ποστ :) 
  • Και τέλος , μια μάσκα μαλλιών από τον Korre , με ηλίανθο , ιδανική για βαμμένα μαλλιά . Πέρα από το γεγονός ότι κοντεύει να μου τελειώσει , κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στα μαλλιά μου , δηλαδή νιώθω πως τα θρέφει και να "αναπλάθει" κατά καποιο τρόπο . Όσα κορίτσια έχετε βαμμένα μαλλιά , ή ξηρα/ταλαιπωρημένα , είναι ένα προϊόν που θα σας λύσει τα χέρια ;) 
Αυτα ήταν λοιπόν τα πράγματα που έχω αγοράσει κατά καιρούς ... 
Έχουμε κάποιο κοινό ? Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ? 

:* 

4 σχόλια: