Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Adriana Karembeu-Liquid Foundation (the oil free)




 Εδώ και κάτι μήνες παλεύω με την ακμή και δυστυχώς, προς το παρόν, κερδίζει αφήνοντας κατακρεουργημένη την επιδερμίδα μου.Επειδή όμως άνθρωπος είμαι και έχω και υποχρεώσεις κάτι πρέπει να βάλω που να μου παρέχει κάλυψη, να είναι ματ (πιο ματ πεθαίνεις) και να αντέχει στις 8 ώρες και άνω.

Επειδή τελείωσα το προηγούμενο foundation που είχα ζήτησα από την ξαδέλφη μου να μου φέρει κανένα που να καλύπτει τις ανάγκες μου.Μου έφερε αυτό και ενθουσιάστηκα αφού διάβασα ότι είναι oil free.


Με χαρά, λοιπόν, το έβαλα για να πάω στη σχολή όλα καλά.Απλωνόταν εύκολα είτε με πινέλο είτε με τα χέρια, δημιουργούσε ένα ωραίο καμβά για το υπόλοιπο μακιγιάζ και κάλυπτε επιπλέον.Όλα υπέροχα....για τις πρώτες 2 ώρες.Μετά από αυτές το μακιγιάζ έτσι όπως το έβαλες, έτσι φεύγει.Και το χειρότερο όλων; η τιμή του στα 23 ευρώ!

Για να είμαι όμως σωστή, δεν ξέρω αν φταίω εγώ ή το foundation αλλά σίγουρα κάτι δεν λειτούργησε.


Το έχετε δοκιμάσει ποτέ;
Ξέρετε κανένα καλό foundation που να καλύπτει τις ανάγκες μου;



                                                                                 Χαρά.

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Χαρά!! Εμένα μου είχε συστήσει ο δερματολόγος όταν είχα την έξαρση με την ακμή μου (γράφω αναλυτικά στο blog κάποια πράγματα εάν σε ενδιαφέρει), της La Roche Posay Toleriane Teint Mousse, είναι σε παχύρευστη μορφή, καλύπτει απλά δεν είναι καλό σε βίντεο και φωτογραφίες... Γενικά μου είχε συστήσει να μην χρησιμοποιώ κανένα άλλο προιόν μακιγιάζ μέχρι να ηρεμήσει το πρόσωπο μου... Η τιμή του είναι στα 23 λιανική αλλά στα ηλεκτρονικά φαρμακεία θα το βρεις πιο οικονομικά ;) xoxo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή